2011. szeptember 15., csütörtök

Postafiók bérlés

Postafiókot szeretnél bérelni? Szeretnéd ha nem kellene megadnod a lakcímed csak egy Pf. számot megadnod helyette??
Megteheted.

Nem minden postán de a nagyobbakban lehet bérelni postafiókot. A fiókbérlet szolgáltatás díjköteles. Havi 4 rugó között mozog.

De pl az otthon végezhető munkák "munkadói" is ezek mögé szeretnek bújni.

Pl megadja hogy Szabó Sándor Cegléd Pf. 193 és kész. A pénz megérkezik neki de nem tudod megtalálni mert csak a fiókszámot tudod, a lakcímét nem.

Tisztára megéri nem?? De amúgy cégek szokták alkalmazni ezt hogy könnyebben megjegyezhető legyen a címük stb. Vagy ahány psotafiók annyi ügyben leveleznek stb. Tehát hasznos és nem csak illegális dolgokra.
A posta honlapján van fiókbérlet kereső is. Pl itt:
http://posta.hu/level/kenyelmi_szolgaltatasok/fiokberlo_es_fiokberlet_kereso









Csak meg kell nézni hogy a közeledben melyik postán van szabad fiók. Ha van szabad akkor elmész és csak személyesen nyitsz egyet!


Sok sikert!



Ui: ha otthoni munkát kínálsz agyonütlek!!! :-) D

5 megjegyzés:

  1. Üdvözlet!
    Más nevében meghatalmazással vagy egyéb úton lehetséges-e postafiókot bérelni?
    Ha tudna ebben tanácsot adni, nagyon sokat segítene!
    Köszönet! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meghatalmazással is biztos lehet de akkor kell két tanú is. De pontosan azonosítani kell magadat tudtommal (személyigazolvány szám stb).
      Tehát azért próbálják kiszűrögetni a csalókat is. :-)

      Törlés
  2. Figyelem !
    Fiókbérlőként 2013 I. negyedévre a bérleti díj 54 %-kal emelkedett és 2012.12.05-ig ki kell fizetni azt. Az elmúlt évek során minden negyedévben emelkedtek a díjak kb. 10-15 %-kal. Csak akkor bérelj postafiókot, ha finanszírozni is tudod majd. Gondolj arra, hogy sok helyen ezt a címet adod meg levelezés céljából. Amennyiben később váltasz (megszűnteted) sok macera adódhat belőle.

    VálaszTörlés
  3. A Posta is csak egy mocsok rablóbanda! Kurvára kíváncsi lennék, hogy mi indokolta ezt a brutális áremelést? Évente 26.400 Ft egy postafiókbérletért? És még csak ki sem kell vinniük a küldeményemet a címemre, hanem én megyek be érte? Nevetséges.... Kínomban nevetek... :-(

    VálaszTörlés
  4. A Postaházat ismered? Egy magáncég a Nyugatinál, ami ennyi pénzért a pf. számnál lényegesen többet ad. Itt megtalálod: http://postafiok.ewk.hu. Egy kedves hölgy naponta e-mailben értesít, kitől jött levelem, számlám, sőt külön kérésre a fontos iratokat szkenneli, mindenről azonnal értesülök és intézkedhetek. Londonban élek és dolgozok már fél éve. Leveleimet megőrzik, bármikor látogatok haza, egyszerre vehetem át, ráadásul nem kell érte sorban állnom. Attól sem kell félnem, hogy a postafiókomat távollétemben megszüntetik, mivel nem ürítem. Szóval bárkinek, akinek hasonló gondja van, a Postaházat jó szívvel ajánlom.

    VálaszTörlés